Annons
Annons

What a Friday! Elle Decoration bloggarna & Gotland

IMG_5826

Galet kul fredag men också galet mycket! Lämnade det här lilla hemmet på morgonen. För att ta mig till Aller Media som ger ut Elle Decoration, Elle, Residence, Café och många andra titlar.

easter_16-00743

Vi hade nämligen bloggkonferens – alla Elle Decorations bloggare! Vi fick lära oss mer om SEo, taggar och hur vi ska bli bättre. Den mest exemplariska och gulligaste av alla som var med under dagen var lilla Brita. Superkreativa Agnes ‘Hej Regina’s dotter. Japp det kändes i bebisnerverna…

Annons

IMG_5915
Kristin Krickelin var såklart med. Hon tipsade mig på att bli bättre att åka iväg själv på resor. Något som jag just nu bara gör i jobb. Och hon var så ball med alla blommor! Se bilderna hon tog från vår dag!

IMG_6019 2

I slutet av dagen så hängde vi på taket och tog en drink. Volang Linda, Chefredaktör  Svante vars eget hus nu är på framsidan av nya numret. (och min son som bläddrade i just det numret och såg Svantes hem och utbrast asså fett nice asså – där vill jag bo!), Hej Regina-Agnes, Sara som sköter hela Elle sajten, Daniella Witte, Krickelin och jag. Malin Persson kunde tyvärr inte vara med.

IMG_6018 2

Det var dramatiska moln och oändlig utsikt. Min finkamera pajade dessvärre under dagen. Så nu blir det mobilbilder ett tag.

IMG_6020 2

Bakom förlaget så är det en gammal kyrka inklämd. Och ryktet går att Åkerlunds renoverar den och ska flytta in men vad vet jag? Ser ju väldigt häftig ut!

IMG_6017

När vi var färdiga fick jag, något slut i bollen – slänga mig i en taxi till Bromma. För Gotland väntade. I lördags så hade jag ett föredrag Hem & Trädgård på Wisby Strand. Under den digitala dagen fick vi rådet att live sända på Facebook vilket jag såklart direkt gjorde. Kolla på min Facebooksida, där postar jag också alla inlägg här från bloggen så det är lätt att följa.

IMG_5916

Det var en sådan fantastisk flygtur till Gotland. Jag brukar ju vara lite skraj för att flyga men det gick galant.  När vi steg upp bland molnen så sicksackade vi mellan stora regnmoln. Vi blev aldrig blöta men de var som att åka runt gigantiska duschmunstycken. Så ballt. och molnen var extremt dramatiska! Sen gjorde det inte saken bättre att vi åkte förbi ön som ni ser där mitt i fjärden th i bild. Den heter Lambarön och hela min uppväxt hade vi ett hus där. Jag har sådana fantastiska minnen därifrån. Mitt emot på fastlandet ligger Hässelby Strand. Man kunde alltså åka tunnelbana ut till landet <3

IMG_6022

Framme i Visby så bodde jag på hotell Strandporten. Mitt i smeten, litet, lakan lena som bebirumpor och grym frulle. Jag hann också med en liten tur vid vattnet!

xx
Isabelle

 

//
We had a great day Friday – all the bloggers at Elle Decoration. Talking about the blogs and how we can make things better. In the evening I took an awesom planeride to Gotland. I gave a talk ther Saturday! Hope you had a great week end!

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

 • Malin

  ÅÅååååå, så trist att jag missade träffen.
  Hoppas vi ses riktigt snart!!
  Kram

  • Ja vi måste ju ses på riktigt- tycker inte ett litet hej på ellefesten är mycket att hurra för! kram

 • Daniella Witte

  Härlig summering av en bra fredag!! Hoppas allt gick bra i Visby sen 🙂 Kram D

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar