Annons
Annons

Vill aldrig lämna mitt sovrum

mcallister_sov-02668

Äntligen börjar sovrummet bli helt klart. Fattar inte att det tog så långt tid. Men detta lilla rum med vinklar och vrår blev jag så sjukt hemmablind i. Kunde inte bestämma mig. Tapet , färg, tapet, hur ska jag får upp gardiner yada yada yada. Men sen så började det med att vi åkte till Milano i September och i det rummet på hotellet som vi bodde i så var det ett litet skåp liknande det jag sen hittade på auktion. Det triggade mig på något sätt vidare och i slutet november när jag hade jobbat häcken av mig och behövde lite måla tid (bästa sättet att flowa och inte tänka på något- renovera!) så satte jag igång.

Annons

mcallister_sov-02664

Alltså kanske inte så smart att fota litet rum i norrläge på årets mörkaste dag.. men kunde inte låta bli. Rummet fick en mörkt grön bas,taket är svagt rosa/beige – samma som i vardagsrummet (anemon från beckers). Och sen är vissa delar i typ någon konstig blush – terakotta. Plus vi har en liten nisch där golvet just där blev typ senapsgult… Får visa mer när solen går över från Mordor läge till lite mer hoppfullt. Tavlan är från Wonderwall.

mcallister_sov-02645

Mina blad- lampor är ju grymma här också. Så bra fyndat i Berlin.  Och det var i detta hörn som jag skaffade något slags pottskåp på Blocket men som inte alls blev bra tillslut. OCh det här bordet har jag hittat i en container. Det blev ju perfa. Det lilla silvriga äpplet är en ishink och även det ett loppisfynd där jag nu gömmer mina öronproppar och annats smått man behöver vid läggdags.

mcallister_sov-02652-3
Älskar också okran på kuddarna (sydde dem av badlakan) och linnegardinerna!
Äsch tror jag går och lägger mig nu!

Puss och kram

 

//

I had such a hard time finding the right inspiration for my bedroom byt at the end, finally I made it happen!
Just these photo’s are from the darkest day of the year. But I just had to show something!

xx
Isabelle

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (1)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

 • Petra

  Vad skönt att se att man inte ensam som har upptäckt hur bra det är med öronproppar när man sover. Öronproppar är verkligen kanon. Sover själv också alltid med öronproppar. Så skönt att plugga in dem när man går och lägger sig och verkligen stänga ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när jag slipper bli störd och somnar dessutom på direkten. Alla borde verkligen testa att sova med öronproppar. Ibland får jag dock ont i öronen av att sova med öronproppar. Har du något bra tips på sköna öronproppar som fungerar att sova med?

  • Isabelle McAllister

   började när jag fick första barnet och har inte slutat sedan deess – det bästa!

 • Men åh! Ser ju helt amazing ut! Får 60/70-talsvibbar på ett BRA sätt!

  • Isabelle McAllister

   Tack Maria! Precis det jag var ute efter!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar