Annons
Annons

So much love in the air!

crossing
Efter att bara ha hängt med en massa skog och ett fåtal grannar i en månad så kom vi hem till stan sent igår kväll efter att jag rattat ett megasläp och en bil fullastad med loppisfynd, två kids och en jamande katt i typ 5 timmar. Vaknade smått trött imorse men till fulkomligt galet sommarvärme och en stad som gick på Duracellkaniner. Stockholm visade sig verkligen från sin bästa sida idag!

Annons

hart

 

Det var ju Pride Paraden idag och på Söder där vi bor, så verkligen kokade det av glädje och förväntan.

delbeppe

Stockholm är kanske långt ifrån detta tillstånd till vardags men jag känner ändå att det är just det här som också gör att jag älskar att bo i en större stad och om man tänker på Stockholm så gillar jag Söder mest för att det är stökigast och galnast. Det påminner mest om att bo i en riktigt stor stad.  Idag var det också gatufest med tält utanför vårt fönster så det blev dubbel glädje överallt. Kändes som att dj’n stod i vårt vardagsrum.

pride_horns

Men låt oss återgå till Pride-tåget. Alltså jag älskar det så mycket. Älskar både tåget, publiken och hela upplevelsen. Att få se och vara med alla slags människor! <3 Så mycket känslor och kärlek och glädje men också ändå allvar. Men så inbjudande och välkomnande. Så känner iallfall jag. Skulle vilja boxa in ett litet pridetåg i en låda att ta fram och kunna mula sig med vid jobbiga dagar.

us_pride

 
English:
One of the reasons I do love living in the city is the vibe and sometimes the craziness. Everything that can make you mad can also make you happy. Today we had Stockholm Pride Parade and it was fantastic. So much love, happiness and feelings! Yay for all kinds of love!

xxx
Have a great Sunday!
Isabelle

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar