Annons
Annons

Sjuklingar, explosioner & massor av blommor.

IMG_4864 2
Så himla sjukt ibland att det jag håller på med om dagarna faktiskt är ett jobb. Något som jag skräddarsytt för att det är så mycket som jag tycker är galet roligt. Och att det faktiskt har funkat i typ 20 år, för så länge har jag haft eget företag. Knock on wood. Tänkte att jag borde kanske skriva mer om detta framöver om ni vill? Men för att avsluta denna vecka som faktiskt har varit fylld med coola bilder och grejer men inget som jag får visa. 1. pga att allt ska vara så hemligt jämt 2. för att jag också varit hemma med sjuka barn som vägrar att jag lägger ut grejer och 3. att även om jag bloggat i ganska många år nu så glömmer jag ibland att fota. Ja.jag vet det är så jättedumt.

Annons

Veckan började i vilket fall med sjuka barn, sjuka barnvakter och min man i London. Great. fick bubba om allt och bänka mig i soffan. I tisdags var jag med om en sådan himla rolig inspelning med explosioner och stuntmän. OCh mig i en hög med kartonger och partyhatt. (Yes, sa jag att jag får BETALT för detta!?!)
Så rolig och herregud vad jag vill skriva mer om detta. MEEEh. SEn satt jag i möten hela onsdagen. alltså i 8 timmar. Bland annat med min agent Richard. Så lyxigt att ha en agent och ja jag känner mig lite som James Bond varje gång jag säger det. Torsdag tillbaka i vabbträsket och såklart som tacken för det blev jag själv sjuk. Ett annat jobb jag har haft i veckan handlar om växter och blommor och odla. Så nu vill jag bara köpa växter och pyssla om dem.
Nog med rabblandet nu måste denna donna ta helg.

Hoppas ni får en fin sådan!
xxx
Isabelle

//
I have the strangest job. And sorry I’m trying to write in Swedish a bit more again. Just because it’s easier to get more flow. Anyways. My week has been filled with explotions and sick kids. I hope your weekend will be great! there is a google translate button right under here if you feel for it
many kisses to you!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • Ja! Vill jättegärna höra om ditt liv som företagare och hur du tänker kring det (y) Bra idé!

  • jennie aka kollijox

    klart man vill höra om det! jag menar, hur gör man för att få betalt för att ligga i kartong med partyhatt….det hade jag gärna gjort vilken dag som helst. Heja dig du e grym!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar