Annons
Annons

Så tjusigt så

rodebjer

Kolla in Baby håret från Dirty Dancing och sen med den tunikan och rosa shorts. Yes, klona mig – jaa bitte nu!
Tyvärr så har jag problem med när man ser vad det är som folk har på sig. Som jag köpte en Rodebjertunika – min jesusklänning kallar jag den för och varje gång jag har den på mig känner jag mig som en queen men hatar när folk säger åh det är en Rodebjer va? Istället för kanske så fin du är. Nog därför som jag gillar no label grejer… Fast det här är så fint så jag kan väl vara en Rodebjerflicka en säsong till…

Annons

//

Love this outfit, and the Baby from Dirty Dancing hair! Yes clone me yesterday already!

 

xxx
Isabelle

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • Men alltså var kommer alla Dirty Dancing-referenser ifrån helt plötsligt? Snacka om att den filmen präglat vår generation så stenhårt. Den finns liksom alltid nära till hands. Är fortfarande kär i Patrick Swayze btw – nu postumt. Eller hur man säger när man är kär i en som är död.

    • Isabelle McAllister

      Men alltså sorry daning är nog den filmen jag sett flest gånger. Hade den som film att somna till under ca 3 år. Älskar den så mycket!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar