Annons
Annons

Life at my cottage

   
 
   
 Jag är i ett totalt vakum. Ibland vet jag inte om jag bara är ledig och kommit ner i varv eller om jag blivit mentalsjuk. Ena delen av mig vill hitta på en miljon grejer och den andra vill aldrig mer röra på mig. Att åka in till Noret (= Leksand city) och handla tar en hel dag. Någonstans tror jag ändå att det är bra. Att tvinga min totala sällskapssjuka och doer-gen att ligga lite lågt. Hinna tänka på saker. Inser att livet fan går allt för fort mitt uppe i terminerna. Jag behöver bli bättre på att planera in liiite mer luft. För det där spm faktiskt alltid händer. Nån som blir sjuk, nått som blir fel osv. Måste också hitta en assistent. 

Annons

Well och stänga av mobilen efter typ 21 på kvällen ( bara 22 nu – liiite sen).

Xxx

Isabelle

//

I’m chilling so much i almost feel mentally ill. But for an action and social junkie I think that this year it’s the way to do it. Finally I have time to think. Looking back it’s like there’s never time for it during the year. I have to do something about it. I need to enforce some more ‘things that can go wrong time’ cause things always happen don’t they?!

And I need to stop staring at my mobile so good night!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • Matilda

    Jag känner sååååååå igen mig i detta: ”Ibland vet jag inte om jag bara är ledig och kommit ner i varv eller om jag blivit mentalsjuk.”

    • isabelle

      Har kanske det problemet rent allmänt

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar