Annons
Annons

Häng med mig på Gotland imorgon, julblomma och kattbalkong

IMG_5769

Hello darlings, Imorgon så föreläser jag på Gotland så om ni är i närheten kom gärna till Gotland Hem & Trädgård på Wisbystrand. Jag går på scen klockan 10.30. Björn Christiernsson är också där under dagen! Jag kommer prata om inredning, bygg, hur man får till ett hem samt trender både nu och drömma lite i framtiden!

Annons

IMG_5771

Igen en vecka där jag slår lite knut på mig själv men har väldigt roligt på vägen så får ni hålla tillgodo med lite snaps från min mobil. Jag förbereder en stor plåtning som vi ska göra nästa vecka. En höstkampanj vilket ska bli mycket spännande! Och idag så har alla bloggare Här på Elle Decoration en konferens – kul!

IMG_5815

Fick med mig en stor JulRos (jul nu? de ogröna fingrarna i mig fattar nada) från Plantagen. Så otroligt vacker är den i vilket fall. Ser typ ritad ut. Har alltså gett mig in på att inreda även kattens balkong. Herregud var ska detta katt-curlingeriet egentligen sluta?

//

Kind of an hectic week. I’m preparing a big shoot next week and tomorrow I’ll give a talk on Gotland!

I also bought this very unrealistical looking flower! A Christmas Rose! Now?!

xxx
Isabelle

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar