Annons
Annons

Great kids furniture from Italy

lagolinea8
wow kände jag när jag såg detta barnrum. Härligt med den svävande sängen med lite lyxig retrokänsla med den veckande kanten. Och roligt med den svävande sängen. Jag gjorde faktiskt en sådan variant i Fixa rummet. En billigare variant. Jag tog spegel/metalic kontaktplast och limmade på. Samt fäste en ledslinga för att få mer ljus.

Annons

lagolinea2

Det är Lago som producerar möblerna vad jag förstår. Jag undrar lite hur de får den här att sväva. Kanske ligger det mycket bäring i själva stegen…. Hmm fint med ljuset bakom under som skiner ner på väggen.!

lagolinea3
Och roligt att det är lekfullt men ändå stramt på något sätt.

lagolinea4

Här återkommer den svävande sängen och man ser att det är ljus under också. Även kul med plexiskivan som stöder skrivbordet så även det ser ut som det svävar. Gillar också hur imagebilderna är målade med olika hörn. Som sängen som får som en mjuk grönt hörn. Men även det rosa som målats upp även i tak.

lagolinea5

Lite samma här att det strama har blivit lite mer lekfullt!

lagolinea6

Ännu en svävande säng, jag gillar verkligen luften som det skapar.
lagolinea7
Bra jobbat Lago!

xx
Isabelle

 

//
Found nice kids rooms & furniture from Italian Lago

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (136)
PINNA (4)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • Det var kult, noe av det mest inspirerende jeg har sett på barnerom-fronten på en stund! Takk som delte dette fra Lago 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar