Annons
Annons

Fixa Rummet repriser med mig

För ett par år sedan så var jag programledare för SVTs Fixa Rummet. Jag slutade för att vi spelade in mycket på annan ort och mina barn var så små – jag kunde inte missa det. Jag fick helt enkelt inte ihop livet. Men det var ett väldigt roligt jobb!
Nu går min andra säsong i repris på Barnkanalen – Fredagar kl 20.00. Och man kan såklart se hela säsongen på SVT Play på denna länk

Annons

De här bilderna tog Jenny Brandt hemma hos Kaspian Och Nike. Kaspian ville bli veterinär så det fick bli djurtema för hela slanten!
Andra avsnitt ur denna serie är surf/fotorum hos Luna, En hel klass som gör om sitt klassrum, Simone som gjorde om hennes småsyrrors rum, ett Bollywoodrum hos Sharmila och några till!

Ett gammalt skåp fick bli djursjukhus.

Roligt med egengjorda röntgenplåtar!

Och en fyll i tapet från Mr Perswall

Pysselbord

rutschkana i trappan!

Och lillasyrran som fick ett minirum under trappen.

När jag var med så hade vi typ 8000 sökande per år – så det är ganska svårt att komma med. Det är ju lite som att vinna på lotto tänker jag. Något ni kan säga till era ungar.

Draperiet fick tyngder med små djur från ikea!

Fixa Rummet – fredagar 20.10 Barnkanalen
Eller SVT PLAY

All photos: Jenny Brandt

//

My old kids show is reruns on TV right now!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • harley

    hej jag heter harley jag vill gärna att ni kommer till mit rum ska snart dela rum med min lilebror

    • isabelle

      Hej Harley, du får kolla på fixa rummets sida på svt.se – där finns anmälningsblanketter! hej isabelle

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar