Annons
Annons

Book tip – It’s about love

its-about-love
Jag har hunnit med ännu en bok – It’s about love av Steven Camden. Det här är lite av en modern Y/A West side story grundidé,  tycker jag nog. Men bottomline handlar den om Luke som möter Leia (!) på en filmkurs. Nutid typ i Birmingham. Han kommer från ett rufft område och hon från mer pengar men de klickar och har någonting på gång.
Förra veckan hade jag bakat och drack en cola lite för sent så jag var typ klarvaken hela natten och plöjde denna bok rakt igenom. Det är liksom inte en bok som man baxnar av men samtidigt så gillade jag den. En bra lättläst sommarbok helt enkelt. Den handlar inte bara om deras lilla kärleksaffär, utan även om hans kärlek (hat) till området han kommer ifrån och nog behöver bryta med, gamla kompisar som hänger kvar och som speglar vem man är även om man vill vidare och hur saker ändras i en familj över åren. Vissa delar är skrivna som ett filmmanus och man läser den liten som en film.

Annons

Jag är en sucker för alla slags kärleksaffärer, framförallt Y/A men den här är liksom ingen Twighlight och ingen chic lit. Utan mer hård engelsk på något sätt.
Om någon har läst den – vad tyckte ni?

xx
Isabelle

//

I’ve read It’s about love by Steven Camden. And I think it’s a good summer read – get lots of real reviews here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

isabelle

This blog collects random things, ideas & thoughts about interior design, pop culture, tv, crazy persons to follow, my job, feminism, kids & life. The red thread is fun, colourful, imperfectly perfect, kind & with a heart.

 

My name is Isabelle McAllister, I run a creative agency based in Stockholm  And my work stretches from making interiors for brands & companies, giving talks about trends and content, creating concepts and producing media – films, photos, text for different platforms.

 

Portfolio: isabelle.se
youtube.com/c/isabellemcallister
Pinterest: isabellemca
Instagram: @isabellemcallister

 

You want to do something fun together?
Contact: [email protected]Annons

  • Fiona

    Hej hallå!

    Blev ju jättepepp på boken. Men den finns inte att köpa i Sverige? :'(

    /Fiona

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar